Proost Lierse - Real Noorderwijk

22/11/2019 - 21u15
Sporthal De Komeet, Eeuwfeestlaan 183, 2500 Lier

Verslag

Real Noorderwijk wint verdiend in Lier

Proost Lierse is er niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. De match begon slecht voor de Pallieters want na amper twee minuten opende El Fahsi de score. Qoli stelde op vrije trap gelijk en Bilal Bouri bezorgde in de laatste minuut van de eerste helft zijn ploeg een verdiende 2-1 ruststand.

De tweede helft kregen we aanvankelijk hetzelfde spelbeeld tot El Attabi op twee minuten zijn duivels ontbond en drie keer op identieke wijze scoorde. El Ghaadaoui, nogmaals El Attabi en tweemaal El Fahsi brachten de score op 2-8. Mechqouq en Zemmouri vervolledigden de eindstand naar 4-8.

Met de kleine kern is het opvangen van de geschorsten Amajoud en Bouzerda geen evidentie. Toch leek er tot 13 minuten voor tijd geen vuiltje aan de lucht. De eerste helft stonden we zonder discussie verdiend op voorsprong en had coach Heremans geen antwoord klaar. Talhoui had zijn dag en dan is het gewoon een goede keeper en verhinderde de 3-1, toch een belangrijk moment in de wedstrijd. El Attabi is een garantie op doelpunten, vorige week vier stuks, vandaag weer vier stuks. Zijn neus voor doelpunten trok Real over de streep, het talent van El Fahsi en de slimme onopvallende maar o zo belangrijke Ali Bouri deden de rest. Jammer genoeg zorgde hij ook voor de tweede gele kaart van Bilal Bouri. Ali orkestreerde en de ref trapte er met zijn twee voeten in… Een les in efficientie en het futsaltalent van enkele toppers deden de wedstrijd in hun voordeel kantelen. De krappe voorsprong bleek onvoldoende en we lieten het na om deze verder uit te bouwen, iets wat Real wel deed.