Gessner & co nestelen zich steviger in de middenmoot

Verslag Proost Lierse – Mofa Hasselt Uitslag 6-5
 
Proost Lierse heeft een belangrijke driepunter behaald. Het klopte Hasselt verdiend met 6-5.
Bij Lierse maakte Dominique Ernst zijn debuut.
In de eerste helft liet Lier het initiatief aan Hasselt en die kregen enkele kleine kansjes. Maar Zemmouri etaleerde zijn goede vorm. De wedstrijd bleef lang op slot tot Qoli vier minuten voor de rust, op assist van Zemmouri, de 1-0 onder doelman Vrancken schoof. Meteen ook de ruststand in een flauwe wedstrijd.
 
Dan was de tweede helft wel van het niveau dat we mogen verwachten. Binnen de minuut stelde Kaddouri gelijk en kon de match opnieuw beginnen. Het spel ging nu goed op en neer en Zemmouri bekroonde zijn tot nog toe puike wedstrijd met een doelpunt. Amper één minuut later was hij kansloos na een owngoal van Wilms. Beide ploegen gingen voluit hun kans wat resulteerde in een spectaculaire pot futsal. Met zeven doelpunten in de laatste tien minuten kregen de toeschouwers waar voor hun geld. Amajoud zorgde voor de 3-2 maar Kaddouri stelde gelijk. Bouzerda en Bouri brachten vier minuten voor tijd de marge eindelijk op twee doelpunten. Maar Hasselt gaf niet op en Laghzaoui kon de aansluitingstreffer maken, in de laatste minuut scoorde eerst Bouri en daarna Laghzaoui hun tweede van de avond.
 
6-5 is voor ons een mooi resultaat maar misschien moest deze wedstrijd wel op een puntendeling eindigen. Hasselt baas in de eerste helft, Proost in de tweede. Maar we malen er niet om en over de hele wedstrijd gezien verdiende er maar één ploeg echt om te winnen. We nestelen ons steviger in de middenmoot, in het zog van mooie namen als Malle, Halle Gooik, FTA, Charleroi en het verassende Renolim Borgloon dat met 1-12 ging winnen, tevens onze volgende tegenstander. Vrijdag 22 november is de derby en volgende thuiswedstrijd tegen Real Noorderwijk. Zij zorgden mede voor dé spektakelwedstrijd van het weekend tegen FTA. Wij voorzien dan een VIP waarvoor men nog steeds kan inschrijven via volgende link : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSr-_C1tPmrxSEEU9lk4c29lFFZ0_jvmrbQGJp1Hy1L3E7rw/viewform
 
Onze jonge belofteploeg behaalden hun eerste overwinning van het seizoen.
Een ploeg kneden heeft wat tijd nodig, en zeker met een gemiddelde leeftijd van 17,5 jaar. Umut levert geduldig goed werk af en je ziet die jongens dan ook elke week groeien. Tegen Halle Gooik, in de Beker Van België en nu tegen Hasselt werd er steeds overtuigender gespeeld. Hopelijk zijn onze beloften nu vertrokken!