Digiconsult

Wat bieden we aan?

Print – Scan – Copy
Heeft u nood aan printoplossingen en diensten die hoge volumes, kwaliteit en waarde toelaten? Wij hebben alles in huis om de interne print- en documentprocessen te stroomlijnen.

Interactieve LED Display
Nood aan een interactieve presentatie (videoconference, beeldschermspiegeling …) in uw bedrijf? Digi Consult biedt uw bedrijf/organisatie als partner van Specktron verschillende formaten van interactieve LED Displays aan.

Whiteboard
De technologie staat niet stil, bedrijven zijn steeds op zoek naar efficiëntere en sterkere media voor hun bedrijfsactiviteiten en het realiseren van doelstellingen. Daarom stellen wij met trots onze interactieve whiteboards voor. Voortaan verzoent één product het traditionele whiteboard, een magnetisch oppervlak en een interactief whiteboard met elkaar.
Rapporten, e-mails, memo’s, brieven, bestellingen … Vandaag de dag neemt de hoeveelheid informatie in moderne ondernemingen exponentieel toe. Hierdoor wordt het moeilijk om documenten op een efficiënte manier te beheren, zowel documenten op papier als in elektronisch formaat. Met onze gespecialiseerde software bieden wij u de oplossing!

 

Contactgegevens

Gegevens:
Kerkstraat 154 Bus 1 9473 Welle (Denderleeuw)
+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz

Website

www.digiconsult.biz/