Keepersschool Goalstars

Goalstars Keepersschool is in 2017 opgestart met als doel jeugdige keepers uit het Antwerpse een totaalopleiding aan te bieden.

Als vader van 2 doelmannen ondervond de initiatiefnemer van onze keepersschool dat de specifieke scholing voor keepers binnen een doorsnee voetbalclub vaak tekortschiet.

Door de evolutie in het moderne voetbal is de taak van de hedendaagse doelman immers enorm geëvolueerd. Hij is uitgegroeid tot een “all-round atleet” op zowel technisch, tactisch, mentaal als fysiek vlak.

Hij fungeert niet enkel als laatste verdediger maar ook als eerste aanvaller. Zijn taak omvat dan ook heel wat meer dan louter wat “ballen vangen”.

Of je nu een beginnende keeper bent of bijna doorbreekt bij een profclub, onze ervaren trainers leren je graag de extra kneepjes van het complexe keepersvak.

De keeper is één van de belangrijkste pionnen op het voetbalveld én vaak de beslissende factor bij winst of verlies! Hij verdient zonder twijfel de nodige coaching van gemotiveerde en ervaren leermeesters. Enkel wanneer we kennis, talent, inzet, motivatie en plezier bundelen worden échte “Goalstars” geboren!

Contactgegevens

WAAR & WANNEER

terreinen van K. Ternessse V.V.
Brieleke 14, 2160 Wommelgem

TRAININGSTIJDEN

maandag — U9-U21 — 18.15u - 19.30u
woensdag — U10-U14 — 15.15u - 16.30u
woensdag — U15-U17 — 16.30u - 17.45u

Terreinen van OG Vorselaar
Riemenstraat 89, 2290 Vorselaar

TRAININGSTIJDEN
vrijdag — alle leeftijden — 18.00u - 19.15u

Website

www.goalstars.be/